Tuotteen palauttaminen

Ostopäätös kaduttaa

Suomen kuluttajalaki takaa asiakkaalle oikeuden palauttaa etämyynnistä ostetut tuotteet 14 päivän sisällä niiden vastaanottamisesta.

Homoware haluaa lyödä hieman paremmaksi ja me annamme asiakkaillemme 30 päivän palautusoikeuden, jotta voit tutkia tuotteita ja pohtia rauhassa ja ajan kanssa saitko sitä mitä halusit.

Vastaanottamisen jälkeen, pura tuotteet laatikosta ja tutustu niihin. Jos haluat palauttaa tuotteen, se ja myyntipakkauksen tulee olla jälleenmyyntikuntoisia. Hygieniasyistä emme voi antaa intiimikäyttöön tarkoitetuille tuotteille palautusoikeutta. Jos tällaisen tuotteen pakkaus on avattu palautusoikeus umpeutuu. Jos arvioimme tuotteen ollevan käytetty niin ettei sitä voi enää myydä tai sen arvo on alentunut, palautamme vain uuden alentuneen myyntihinnan.

Sinun on maksettava toimitus Homowarelle. Maksamme ostosumman takaisin heti saatuamme palautettavat tuotteet takaisin.

Palautus voidaan tehdä palauttamalla summa:
- käytetylle maksukortille
- pankkitilillesi

Halutessasi palauttaa tuotteita pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet tulee lähettää osoitteeseen:
 HarinWeb
 Studiestraede 26
 1455 Copenhagen K
Denmark

Jos sinulla on kysyttävää tai jokin asia askarruttaa sinua olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Reklamaatiot

Tarjoamme tuotteillemme 24 kuukauden takuun kaikille tuotteille jotka on ostettu Homowaresta kuluttajasuojalain mukaisesti.

Takuu ei koske vikoja tai vaurioita jotka ovat aiheutuneet joko suorasta tai epäsuorasta laiminlyönnistä joko väärinkäytön, väkivallan, puutteellisen hoidon tai tuotteen omavaltaisesta muuttamisesta.

Valitukset vioista tulee toimittaa Homowaren tietoisuuteen kohtuullisen ajan sisällä siitä kun vika huomataan tai se olisi pitänyt huomata. Homoware korvaa kohtuulliset palautuskulut.

Ennen kuin ryhdyt toimenpiteisiin viallisen tuotteen vuoksi tai puuttuvien tuotteiden takia ole ystävällinen ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme järjestää palautusprosessin sinulle.

Palautus maksetaan yleensä takaisin luottokortillesi. Jos palautusta ei voida suorittaa luottokortille voimme maksaa sen tilillesi. Tilisiirtoa varten tarvitsemme tilinumerosi sekä pankkisi yhteystiedot.

Tuotteen vaihtaminen

Jos haluat vaihtaa tuotteen toisen kokoiseksi tai väriseksi voimme vaihtaa sen oikeaan tuotteeseen.

Täytä meidän palautuslomakkeemme ja asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen kuinka edetään tästä eteenpäin.

Huomaa että emme voi olla varmoja että vaihtotuotetta on oikeassa koossa tai värissä varastossa. Tällöin joudumme toimittamaan korvaavan tuotteen viiveellä. Asiakaspalvelijamme kertoo sinulle tästä ja tarkentaa arvioidun toimitusajan.

Sinun tulee maksaa palautettavan tuotteen toimitusmaksut. Kun olemme vastaanottaneet sen lähetämme sinulle korvaavan tuotteen yleensä ilman maksua.

Pakkaamisvirheet

Teemme parhaamme minimoidaksemme inhimillisistä virheistä johtuvat paketointivirheet.

Jos tilauksesta puuttuu jokin tilaamasi tuote tai olet saanut väärän tuotteen pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme ja me löydämme parhaan ratkaisun ongelman ratkaisemiseksi. Homoware maksaa virheellisestä pakkaamisesta johtuvat toimitusmaksut.

Mene tavalliselle nettisivulle