Mikä Homoware on?

Homoware on Tanskan vanhimpia vielä olemassa olevia nettikauppoja. Se perustettiin vuonna 2000, jolloin yrityksen arki oli aika erilaista.

Paljon on muuttunut niistä ajoista, kuten esimerkiksi tilauksen toimittamisen nopeus. Kun maksu suoritetaan ennen klo 19, lähtee paketti vielä samana päivänä ja toimitetaan Suomeen yleensä parissa päivässä.

Uudet omistajat

Vuosien aikana kolme miesparia on omistanut Homowaren. Heillä kaikilla on ollut sama tavoite - tarjota homoille ja muille vähemmistöille paikka josta voi ostaa korkealaatuisia ja edullisia tuotteita.

Homowaren perustajat Troels ja Ole pyörittivät yritystä yhdeksän vuotta, jonka jälkeen he kokivat että uutta puhtia sivuston ja liikkeen pyörittämiseen olisi saatava muualta. He myivät Homowaren Madsille ja Dennisille, jotka hoitivat yritystä kaksi vuotta tehden monia uudistuksia kuten käänsivät sivut ruotsiksi ja englanniksi.

Yrityksen nykyiset omistajat, Henning ja Michael, ovat omistaneet yrityksen vuodesta 2011 ja ovat tehneet useita uudistuksia kuten päivittäneet nettisivujen designin nykyiseksi, kääntäneet sivut suomeksi ja osallistumalla aktiivisesti homokulttuuriin ja tapahtumiin, kuten Kööpenhaminan ja Aarhusin prideihin.

Keitä ovat Homowaren kundit?

Homowaren henkilökunta koostuu tällä hetkellä kuudestahomokundista, jotka tunnetaan sivuillamme Homowaren Kundeina. Nämä kuusi työlleen täysin antautunutta kundia pyörittävät Homowaren arkea ja varmistavat että korkealaatuinen asiakaspalvelu toimii moitteettomasti.

Michael
Michael

Emil
Emil

Mika
Mika

Henning
Henning

Ronnie
Ronnie

Kir
Kir

Henkilökunta työskentelee entistä kovemmin, kun pop-up kauppamme nousee jonkin suurtapahtuman yhteydessä, sillä nettiasiakkaammekin on huomioitava kiireestä huolimatta. Tavoitteenamme on tarjota parasta palvelua, huolimatta kuinka kiireisiä olemme.

Homowaren Kundien tapa pyörittää yritystä ja tehdä hyväntekeväisyyttä on huomioitu Axgil Business Award palkinnolla vuonna 2012 yrityksenä joka teki eniten homoyhteisön eteen Tanskassa. Kyseinen palkinto on annettu ainoastaan kerran LBGT-yritykselle, Homowarelle.

Mistä tavoitat Kundit?

Toimistomme ja varastomme on miehitettynä maanantaista perjantaihin Ølstykkessä, lähellä Kööpenhaminaa. Olet tervetullut piipahtamaan siellä tai pop-up kaupoissamme erilaisten tapahtumien yhteydessä ympäri Tanskaa.

Samanaikaisesti teemme yhteistyötä ja sponsorointia erilaisten LGBT-yhteisöjen ja -yritysten kanssa ympäri Pohjoismaita. Näin tuemme osaltamme monipuolista homoilmapiiriä. Voit nähdä logomme monissa paikoissa, joissa toimimme sponsorina paikallisille tapahtumille, kuten Helsingin gayteatterin näytelmät.


Aarhus Pride

SLM København

SLM Malmö

Malmö Pride
Örebro Pride

Mene tavalliselle nettisivulle