Toimitustavat

Tehdessäsi tilauksen arkena ennen kello 19:00, lähetämme tilauksesi samana päivänä. Suomeen toimitus kestää yleensä 3-6 arkipäivää.

Ostaessasi yli 80€ Homoware maksaa toimitusmaksut puolestasi, kun toimitusosoite on Suomessa, Tanskassa tai Ruotsissa.

Paketti

Tilauksesi pakataan turvallisesti ja huomaamattomasti pahvilaatikkoon ja se toimitetaan Tanskan postin toimitettavaksi. Suomessa jakelun hoitaa Matkahuolto.

Paketin toimittaminen Suomeen kestää tavallisesti noin 3-6 arkipäivää ja on valmiina noudettavaksi lähimmästä Siwasta, Valintatalosta tai Euromarketista. Jätä tilauksen yhteydessä matkapuhelimesi numero ja saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä Matkahuollolta. Jos puhelinnumeroa ei ole saapumisilmoitus toimitetaan postitse.

Voit seurata tilaustasi toimitusseurannalla koodilla jonka löydät tilausvahvistuksestasi. Paketin ollessa vielä Tanskan postin hallussa voit seurata tilausta osoitteessa http://www.postdanmark.dk/en/Pages/TrackTrace.aspx ja Suomeen saapuessa Matkahuollon sivulta http://www.matkahuolto.fi/fi. Huomaa että palveluiden vaihtumisen välissä saattaa näyttää että toimitus on katkennut, ongelma ratkeaa yleensä odottamalla.

Järjestelmämme laskee automaattisesti toimitushinnan tilauksellesi.

Mene tavalliselle nettisivulle