Koronavirus pandemia aiheuttaa jonkin verran viivettä toimituksiin. Pahoittelemme tilannetta!

2Eros Aether alushousut - Night Sky, Small

Tarjouksessa
2Eros Aether alushousut - Night Sky, Small
2Eros Aether alushousut - Night Sky, Small
2Eros Aether alushousut - Night Sky, Small
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Ennen 30,90 EUR
Nyt 21,90 EUR

Miellyttävän tuntuiset seksikkäät alkkarit

2Eroksen Aether lyhyt lahkeiset alushousut ovat tyylin, seksikkyyden ja mukavuuden ruumillistuma. Nämä alushousut ovat suunniteltu tuntumaan hyvältä ja raikkaalta vuorokauden ympäri. Alkkarit ovat valmistettu erilaisista korkealaatuisista kankaista, jotka kuljettavat hien nopeasti pois iholta ja verkkokangas tuntuu miellyttävältä iholla. Nämä alushousut ovat toiminnalliset, miellyttävät, mukavat ja ennen kaikkea seksikkäät.

Aether alkkarien rakenteessa on käytetty 2EROS CURV teknologiaa, joka kohottaa sekä tukee takamustasi. Lisäksi se nostattaa miehuutesi kahden kangaskerroksen sisällä niin että kokonaisuus tulee paremmin esille, ja on "kontaktiton" eli sukuelimet pysyvät erillään jalkovälistä, jolloin vältytään hiertymiltä ja alusvaatteiden asennon jatkuvalta korjaamiselta. Aether alkkarit tuntuvat siis miellyttävältä päällä ja saavat sinut näyttämään seksikkäältä.

Nämä aistikkaan yön siniset Aether alushousut ovat valmistettu 88% nylonista ja 12% elastaanista. Kangas tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä iholla, arjessa, kuntoillessa ja juhlassa. 

Koko-opas:

Koko Vyötärö
Small: 76-79cm
Medium: 81-84cm
Large: 86-89cm
X-Large: 91-94cm

 

Väri: Night Sky (Blue/white/Orange)

Mene tavalliselle nettisivulle