Crackstuffers Depth Trainer dildo, 50 mm / 69 cm

Crackstuffers Depth Trainer dildo, 50 mm / 69 cm
Crackstuffers Depth Trainer dildo, 50 mm / 69 cm
Crackstuffers Depth Trainer dildo, 50 mm / 69 cm
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 119,00 EUR

Valitse vaihtoehto

Crackstuffers Depth Trainer dildo, 40 mm / 69 cm
Crackstuffers Depth Trainer dildo, 50 mm / 69 cm

Crackstuffersin Depth Trainer syvyystreeniin tarkoitetut dildot ovat ykkösvalinta kun haluat päästä suolesi viimeiseen sopukkaan nauttimaan täyttymyksen tuomasta kiimasta. Tälläistä tuotetta ei ole toista markkinoilla, ja Depth Trainerilla aloitat syvyystreenin ja viet sen aivan uudelle tasolle.

Tämän dildon on suunnitellut pervot siat samanhenkisille perseleikin pervoilijoille. He ovat laittaneet kaiken tietotaitonsa tämän lelun suunnitteluun, jotta sinä voit venyttää persettäsi syvemmälle ja syvemmälle turvallisesti. Jotta tämä onnistuu on tärkeää että dildon materiaali on joustavaa ja pehmeää, mutta kestävää ja vahvaa kestääkseen kiimaiset leikit. Crackstuffersin käyttämä sininen vinyyli on juuri tälläistä.

Kun olet kiinnostunut ja kiimoissasi saamaan kunnolla sisälle ja syvään, mutta et kovin kokenut muistutamme etenemään hyvin hyvin hyvin hitaasti ja rauhallisesti. Liukkaria ei voi tässä kohtaa käyttää liikaa. Anna lisäksi dildon lämmetä rauhassa sisällä ja mukautua suolesi muotoihin pikkuhiljaa samalla kuunnellen kehoasi. Älä oleta saavasi koko lelua kertaheitolla sisään, vaan tavoitteiden saavuttaminen vaatii pitkäaikaista treeniä. Venyttämisessä kestää aikansa, jopa kuukausia, joten älä missään vaiheessa pakota dildoa syvemmälle väkisin. Aloita pienestä dildosta ja siirry sitten suurempaan, kun ohut dildo uppoaa hyvin sisälle. Muista myös puhdistaa perseesi kunnolla syvältä, sillä epäpuhtaudet voivat ärsyttää suolta hangatessaan dildoa vasten. 

Tuotetiedot
Pituus: 69 cm
Syötettävä pituus: 58 cm

Materiaali: Sininen vinyyli


Mene tavalliselle nettisivulle