Crisco rasvapohjainen liukuvoide, 453 g

Crisco rasvapohjainen liukuvoide, 453 g
Crisco rasvapohjainen liukuvoide, 453 g
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 9,39 EUR

Valitse vaihtoehto

Crisco rasvapohjainen liukuvoide, 453 g
Crisco rasvapohjainen liukuvoide, 1360 g (jätti)

Liukuvoide rajuun menoon

Crisco on kasvisrasvapohjainen liukuvoide, jonka koostumus on täydellinen esimerkiksi nyrkkinaintiin. Crisco tuntuu huoneenlämmössä kiinteältä, mutta se sulaa kehonlämmön vaikutuksesta pitkäkestoiseksi ja liukkaaksi voiteeksi.

Liukuvoide on levinnyt keittiöistä makuuhuoneisiin, ja tämä puhtaanvalkoinen voide on valmistettu pääosin soijapavuista.

Criscoa voidaan nyrkkinainnissa käyttää sellaisenaan, kun sen annetaan hetki sulaa sisällä. Jotkut fistaajat lisäävät Criscoa muutama ruokalusikallisen sekoittaessaan J-Lubea lämpimään veteen lisätäkseen liukkarin kestävyyttä (jotta se ei tunnu "kuivalta"). Monikäyttöinen liukkari niille jotka nauttivat kunnon rassaamisesta. Klassinen liukkari rajuun anaaliseksiin.

Koska liukuvoide on öljypohjainen ei sen kanssa voi käyttää tavallisia kondomeja. Sen sijaan on suositeltavaa käyttää lateksittomia kondomeja kuten SKYN tai Sagami merkkejä.

Lue lisää Criscosta ja J-Lubesta tästä.


Oil-based lubes are almost not compatible with any toys, except from 2nd generation version of vinyl and mixed silicone blends like PFblend, Hankeys Toys, Topped Toys and Oxballs. Oil-based lube are NOT compatible with latex condoms, UR3/Ultraskyn, rubber etc.
Mene tavalliselle nettisivulle