E-Stim Diamond Penis Plug minisoundi, small

Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 43,90 EUR

E-Stim Systemsin Diamond Penis Plug small on  uunniteltu niille jotka nauttivat erilaisesta virtsaputken kiihottamisesta. Tuote on valmistettu korkelaatuisesta alumiinista.

 

Erittäin sileäksi hiotun pinnan ansiosta ja peilipinnan ja pyöristetyn pään ansiosta Penis Plug on helppo työntää sisään samalla kun levenevä pää helpottaa toimintaa. Timantinmallinen pää pitää myös plugin kivasti paikallaan virtsaputkessa. 

 

Plugin toisessa päässä on uria, joiden ansiosta soundista saa tukevan otteen vaikka sormet olisivat liukkarissa. Päästä löydät myös 4 mm johdon liittimen. 

 

Penis Plugin kokonaispituus on 55 m. Varsi on kapeimmillaan 5.6 mm paksu ja paksuimmillaan 7.5 mm. Kannan halkaisija on 25 mm. Sisään työnnettävä pituus on 44 mm. Tuote painaa 17 g. 

 

Penis Plug on helppo puhdistaa: pese lämpimässä vedessä miedolla puhdistusaineella tai sivele sitä alkoholilla. Koska tuote on terästä se voidaan steriloida myös keittämällä. Kuivaa tuote huolella ennen varastointia.

 

Leikkiessäsi penis pugeilla ja työntäessäsi niitä virtsaputkeesi muista huomioida hygienia. Suosittelemme puhdistamaan lelun huolellisesti streilointipyyhkeellä juuri ennen käyttöä ja käyttämään steriiliä liukuvoidetta.

Mene tavalliselle nettisivulle