E-Stim Python CBT elektropuristuslauta

Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 199,00 EUR

E-Stim Systemsin Python elektropusristuslaudassa on kaksi kultapäällysteistä elektrolevyä, joiden puristuvoimaa voit säätää kolmen ruuvin avulla. Kullisi ja kiveksesi sujautetaan pehmeänä kullirenkaan läpi, niin että kivespussit roikkuvat suoraan kullattujen levyjen päällä. Kiristä levyt haluttuun puristukseen ennen kuin aloitat elektrostimulaation. Älä myöskään purista ruuveja liian kovaa, jotta vältyt vahingoittamasta kiveksiäsi.

E-Stim Systems on valmistanut puristuslaudan 5 mm paksusta akryylista, joka on laserleikattu muotoonsa, johon on kiinnitetty kullatut sähköä hyvin tehokkaasti johtavat pinnat. Siinä on 4 mm plugi, jolla se on näppärä kytkeä E-Stim laitteeseesi. 

Suosittelemme käyttämään Pythonia E-Stim Helix, Pebble tai 2B elektroseksilaitteen kanssa. Kullirenkaan sisähalkaisija on 50 mm. 4 mm kaapeli myydään erikseen.

 

Tuotetiedot:

E-Stim Systems valmistaa runsaasti erilaisia elektroseksiin suunnattuja tuotteita. He luottavat teknologiaansa niin paljon, että he myöntävät tuotteilleen elinikäisen takuun. Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@homoware.fi.

Mene tavalliselle nettisivulle