E-Stim Systemsin 2B PowerBox e-stim laite

Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 369,00 EUR

Monipuolinen laite elektrostimulaatioon

Vuodesta 2010 lähtien, jolloin E-Stim Systemsin 2B julkaistiin, on tämä e-stim laite todistanut olevansa markkinoiden tehokkain ja monikäyttöisin elektrostimulaatioon suunniteltu laite maailmassa. Ohjelmien määrä on kasvatettu 17 joten sinä voit pitää vielä enemmän hauskaa. Mukana ovat mm. sykkivä ja kutittava ohjelma, ja näistä esimerkeistä ja muista ohjelmista riittää iloa tuntikausiksi. 

 2B:ssä on selkeä valaistu LCD näyttö, josta näet helposti, kuinka laite toimii. Sinun ei tarvitse opetella omituisia symboleita tai laskea välähdyksiä. Sisäänrakennettu opasnäyttö opastaa valitsemaan haluamasi ohjelman.

Ohjelmaa voit vaihtaa nopeasti painamalla ja kääntämällä nappia. Kaksoisulostulokanavat ovat täysin eristetyt ja niillä on täysin toisistaan riippumattomat kanavat. Tämän ansiosta voit käyttää useita kaksinapaisia elektodeja samanaikaisesti ja säätää molempien voimakkuuksia tai ohjelmia itsenäisesti. Kanavan LED valo syttyy ulostulotason mukaisesti, joten nopealla vilkaisulla näet mitä on meneillään ilman että tarvitsee katsoa päänäyttöä.

Yhdistelmäohjelmalla voit ajaa molempia kanavia yhdessä, niin että molempien voimakkuutta säädetään yhdestä paikasta. 

2B PowerBox käyttää 9V paristoa, mutta jos tarvitset lisää virtaa voit hankkia siihen ulkoisenvirranlähteen lisäosana. Näin varmistat, ettei laitteesta lopu mehut kesken kaiken kiimaisten leikkien. 

Matalilla tehoilla saat miellyttävän johdatuksen elektrostimulaation maailmaan. Korkeat tehot puolestaan syöttää virtaa sellaisilla tasoilla jotka tyydyttävät useimmat kokeneimmatkin käyttävät aiheuttamatta kuitenkaan liikaa kipua. 

Nautitko musiikin kuuntelusta? 2B PowerBox:ssa on säädettävä mikrofoni sekä 3.5 mm steroa sisääntulo. Liitä MP3 soittimesi laitteeseen ja nautit musiikin tahdissa sykkivästä e-stimistä.

Laitte voidaan päivittää PC:llä tai MAC:lla USB liittimen välityksellä. Näin pidät laitteen aina päivitettynä ja nautit uusista mahdollisuuksista.

2B PowerBox on suunniteltu turvallisuusnäkökulmasta: eristetyt ulostulokanavat, sähkövirtarajoitin ja asetusten nollaus, joka säätää automaattisesti tehot nolliin vaihtaessasi ohjelmaa tai käynnistäessäsi laitteen. Laite on Euroopan Unionin, Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen turvallisuusvaatimusten mukainen ja CE hyväksytty.

2B PowerBox laitteen ostaessasi et osta ainoastaan e-stim laitetta, vaan erinomaisen laitteen jolla pääset e-stimin maailmaan mukaan. Pakkauksessa on kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi uuden kiimaisen leikin. Tuotteella on takuu. Mukana tulee fiksu säilytyslaatikko.

Tuotetiedot:
Sisältö
1 kpl 2B PowerBox laite, 2 kpl 2 mm ulostulokaapelia, 4 itsekiinnittyvää elektrodianturia, 1 kpl stereosisääntulokaapeli, 1 kpl 9v patteri, 1kpl audio CD ja 1 kpl käyttöopas

E-Stim Systems valmistaa runsaasti erilaisia elektroseksiin suunnattuja tuotteita. He luottavat teknologiaansa niin paljon, että he myöntävät tuotteilleen elinikäisen takuun. Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@homoware.fi.

Mene tavalliselle nettisivulle