E-Stim Systemsin Deviant elektroanustappi, Medium

E-Stim Systemsin Deviant elektroanustappi, Medium
E-Stim Systemsin Deviant elektroanustappi, Medium
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 119,00 EUR

Valitse vaihtoehto

E-Stim Systemsin Deviant elektroanustappi, Small
E-Stim Systemsin Deviant elektroanustappi, Medium
E-Stim Systemsin Deviant elektroanustappi, Large

38 mm halkaisija ja 128 mm pitkä

Deviant on viimeisin E-Stim Systemsin kiimaisista luomuksista, jossa yhdistyy yrityksen asiantuntemus ja luovuus. Siinä yhdistyy kaikki mitä kiimaiselta elektroanustapilta voi odottaa.

 

Deviant anustapin varressa on kiimaisia juomuja, joista jokainen on suunniteltu saamaan vastaanottaja värisemään kiimasta ja nautinnosta tapin liukuessa anukseen. Sileä ja pyöristetty kärki helpottaa tapin työntämistä sisään.

 

Kun tappi on sisällä, juomut takaavat tehokkaan kosketuksen, joka on kiimaisessa elektroseksissä kaiken A ja O.

 

Eristetty kaula on suunniteltu tuntumaan miellyttävältä ja kannan uurteet antavat paremman otteen tapista helpottaen sen ottamista ulos.

 

Virtaa johtavien kärjen ja kannan ansiosta yhdistettynä eristettyyn kaulaan tekee tästä tehokkaan kaksinapaisen elektrodin, johon E-Stim Systemsin elektrolaitteet antavat tarpeeksi virtaa. 

 

Deviant anustappi voidaan yhdistää standardin mukaisella 4 mm kaapelilla. Anustappi on valmistettu samasta alumiinista jota käytetään lentokoneiden valmistuksessa. Sen pinta on hiottu äärimmäisen sileäksi ja siksi se tuntuu miellyttävältä. Sisäosat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Valmistaja takaa seksilelulle elinikäisen takuun.

 

Saatavilla seuraavissa koissa:

  • Small: 38 mm x 110 mm
  • Medium: 38 mm x 128 mm
  • Large: 50 mm x 148 mm

Tuotetiedot:

E-Stim Systems valmistaa runsaasti erilaisia elektroseksiin suunnattuja tuotteita. He luottavat teknologiaansa niin paljon, että he myöntävät tuotteilleen elinikäisen takuun. Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@homoware.fi.

Mene tavalliselle nettisivulle