E-Stim Systemsin ElectroPebble XPF e-stim laite

E-Stim Systemsin ElectroPebble XPF e-stim laite
E-Stim Systemsin ElectroPebble XPF e-stim laite
E-Stim Systemsin ElectroPebble XPF e-stim laite
E-Stim Systemsin ElectroPebble XPF e-stim laite
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 259,00 EUR

Kaksikanavainen laite

E-Stim Systemsin ElectroPebble on yrityksen viimeisin e-stimiin suunniteltu laite. Siinä on paljon mahtavia toimintoja ja se sopii sekä aloittelijoille että kundeille jotka vaativat laitteelta paljon enemmän. Laite on ergonomisesti suunniteltu istumaan kämmeneen ja siitä lähtee kunnolla tehoja kahdesta kanavasta ja siinä on yhdeksän säädettävää ohjelmaa (Pulse, Flo, Split, Bounce, Audio, Milk, Squeeze, Tease ja Torment), sisäänrakennettu mikrofoni sekä selkeät merkkivalot. 

 

Kaksikanavaisuuden ansiosta voit käyttää kahta elektrodia samanaikaisesti levittäen ihania tuntemuksia useisiin kohtiin kehossa, leikkien kuitenkin turvallisesti. Kummallakin kanavalla on oma portaaton tehonsäätö, jolla valitset helposti juuri sinulle sopivan kiiman tason. Jos olet ylittänyt rajasi, on laite helppo ja nopea säätää tämän ansiosta pienemmälle.

 

Jokaisen yhdeksän ohjelman voimakkuus on erikseen säädettävissä, joten tämä tarjoaa vielä laajemman skaalan nautintoja ja mahdollisuuksia, ja sukkulointi eri ohjelmien välillä on äärimmäisen helppoa.

 

Jos haluat kokeilla jotain erilaista valitse ElectroPebblestä audio valinta. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta voit luoda omia e-stim maailmoja soittamalla musiikkia, puhumalla tai tekemällä ääniä. Sähköiskut mukailevat äänimaailmaa ja saat aivan ainutlaatuisia kokemuksia. 

 

Kirkkaiden LED merkkivalojen ansiosta näet helposti mitä laitteesi tekee. Ne sykkivät erilaisissa kuvioissa kuvastaen millä toiminnolla laitetta käytät. 

 

ElectroPebble XPF:n mukana tulee säilytyssalkku, 2 kpl 2 mm liitäntäkaapelia, 1 kpl paristo, 4 kpl itsekiinnittyvää elektroditarraa, 2 kpl 2 mm sähköä johtavia kumirenkaita, 1 kpl Flange e-stim anustappia, 1 kpl 4 mm liitäntäkaapelia, 1 kpl pikaopas ja 1 kpl käyttöohje. Laitteella voit leikkiä yksinäsi tai partnerin kanssa. 

 

ElectroPebble XPF laite on suunniteltu ja valmistettu Isossa-Britanniassa ja se on sekä Ison-Britannian että Euroopan Unionin turvallisuusmääräysten mukainen. Siinä on turvallisuustoimintoja kuten sähkövirran rajoitin, se on CE hyväksytty ja se kuuluu valmistajan myöntämään Lifetime takuuseen.

 

Mitat: 116 mm x 77 mm x 38 mm, 178 g.

Tuotetiedot:

E-Stim Systems valmistaa runsaasti erilaisia elektroseksiin suunnattuja tuotteita. He luottavat teknologiaansa niin paljon, että he myöntävät tuotteilleen elinikäisen takuun. Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@homoware.fi.

Mene tavalliselle nettisivulle