E-Stim Systemsin MJ anustappi, MJ

Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 99,00 EUR

MJ on E-Stim Systems:n anustappi joka on risteytys valmistajan Flange ja Torpedo anustapeista. Anustapin pää on helppo syöttää sisään ja se tuntuu kookkaalta sisällä anuksessa. Leveä pohja estää anustappia karkaamasta liian syvälle.

 

Anustapissa on elektrodeja sekä tapin ylä- että alaosassa, jolloin se antaa hyvän kosketuspinnan ja luonnollisemman tunteen.

 

MJ anustappi on valmistettu samasta materiaalista kuin lentokoneet ja oikein hoidettuna se kestää vuosikausia. Tuote on helppo purkaa läpikotaista puhdistusta varten. 

 

Laitteen pohjassa on 4 mm tuloliitin. Anustappi kuuluu E-Stimin elinikäiseen takuuseen. Lisälaite sopii yhteen E-Stim Systemsin laitteiden kanssa, mutta on yhteensopiva useimpien muidenkin elektrolaitteiden kanssa. Jos olet epävarma yhteensopivuudesta ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@homoware.fi ja me autamme sinua.

 

Pohjan leveys on 50 mm, anustapin pää on 38 mm halkaisjaltaan, koko tuote on 167 mm pitkä ja se painaa 644 grammaa.

Uuden satiinin sileän pinnan ansiosta liukuvoide pysyy paremmin anustapissa.

Tuotetiedot:
Pituus: 13,5 cm
Sisääntyönnettävä pituus: 12,5 cm
Halkaisija: 3,7 cm
Paino: 644 grammaa

E-Stim Systems valmistaa runsaasti erilaisia elektroseksiin suunnattuja tuotteita. He luottavat teknologiaansa niin paljon, että he myöntävät tuotteilleen elinikäisen takuun. Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@homoware.fi.

Mene tavalliselle nettisivulle