E-Stim Systemsin Stuffer anustappi

Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 189,00 EUR

E-Stim Systemsin Stuffer anustappi on suunniteltu vastaanottaville ja kiimaisille rei'ille jotka ovat tottuneet nyrkkinaintiin. Kuten arvata saattaa se ei ole suunniteltu aloittelijoille, vaan jo kokeneille kundeille. 

 

Kuten muissakin E-Stimin anustapeissa siinä on elektrodi pohjassa ja päässä, jonka ansiosta elektroseksi tuntuu luonnollisemmalta kuin muiden merkkien leluilla. 

 

Anustapin pohjassa on uurteita joiden ansiosta tapista saa tukevan otteen, vaikka sormet olisivat liukkarissa. Se on valmistettu samasta materiaalista kuin lentokoneet.

 

Laitteen pohjassa on 4 mm tuloliitin. Anustappi kuuluu E-Stim:n elinikäiseen takuuseen. Lisälaite sopii yhteen E-Stim Systemsin laitteiden kanssa, mutta on yhteensopiva useimpien muidenkin elektrolaitteiden kanssa. Jos olet epävarma yhteensopivuudesta ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@homoware.fi ja me autamme sinua.

Uuden satiinin sileän pinnan ansiosta liukuvoide pysyy paremmin anustapissa.

Tuotetiedot:
Pituus: 15,5 cm
Sisääntyönnettävä pituus: 12 cm
Halkaisija: 6 cm
Paino: 1300 grammaa

E-Stim Systems valmistaa runsaasti erilaisia elektroseksiin suunnattuja tuotteita. He luottavat teknologiaansa niin paljon, että he myöntävät tuotteilleen elinikäisen takuun. Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@homoware.fi.

Mene tavalliselle nettisivulle