E-Stim Systemsin Torpedo anustappi, Small

Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 95,90 EUR

E-Stim Systemsin pieni Torpedo anustappi on mahtava kaksinapainen elektroseksi elektrodi, joka tuntuu kookkaalta sen sisään työnnettyäsi, mutta ei liian isolta. 

 

Anustapin pinta on hyvin sileäksi hiottu ja sen pohjassa on uurteita, joiden ansiosta tapista saa tukevan otteen vaikka sormet olisivat liukkarissa. Pyöristetty pää helpottaa lelun työntämistä sisään. 

 

Anustapissa on elektrodeja sekä tapin ylä- että alaosassa, jolloin se antaa hyvän kosketuspinnan ja luonnollisemman tunteen.

 

Torpedo anustappi on valmistettu samasta materiaalista kuin lentokoneet ja oikein hoidettuna se kestää vuosikausia. 

 

Laitteen pohjassa on 4 mm tuloliitin. Anustappi kuuluu E-Stimin elinikäiseen takuuseen. Lisälaite sopii yhteen E-Stim Systemsin laitteiden kanssa, mutta on yhteensopiva useimpien muidenkin elektrolaitteiden kanssa. Jos olet epävarma yhteensopivuudesta ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@homoware.fi ja me autamme sinua.

Uuden satiinin sileän pinnan ansiosta liukuvoide pysyy paremmin anustapissa.

Tuotetiedot:
Pituus: 13 cm
Sisääntyönnettävä pituus: 10 cm
Halkaisija: 3,8 cm
Paino: 500 grammaa

E-Stim Systems valmistaa runsaasti erilaisia elektroseksiin suunnattuja tuotteita. He luottavat teknologiaansa niin paljon, että he myöntävät tuotteilleen elinikäisen takuun. Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@homoware.fi.

Mene tavalliselle nettisivulle