E-Stim Systemsin sileä sondi, 12 mm

Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 48,90 EUR

Erittäin sileä pinta

E-Stim Systemsin Ultrasound Smooth on täysin sileä teräksinen sondi, jonka pää kapenee hieman kärkeä kohden. Sen ansiosta soundi on helpompi työntää virtsaputkeen ja auttaa hiljalleen venyttämään virtsaputkea niin että se pystyy ottamaan sauvan sisäänsä. Kärjen ja varren paksuusero on 2 mm, pikkuhiljaa venyttäen virtsaputkeasi vastaanottamaan enemmän.

 

Soundin toisessa päässä on uria, joiden ansiosta soundista saa tukevan otteen vaikka sormet olisivat liukkarissa. Päästä löydät myös 4 mm johdon liittimen. 

 

Tämä soundi on yksinapainen, minkä vuoksi toinen napa voi olla esimerkiksi johtava kumirengas.

 

Soundi on helppo puhdistaa: pese lämpimässä vedessä miedolla puhdistusaineella tai sivele sitä alkoholilla. Koska soundit ovat terästä ne voidaan steriloida myös keittämällä. Kuivaa tuote huolella ennen varastointia.

 

Leikkiessäsi soundeilla ja työntäessäsi niitä virtsaputkeesi muista huomioida hygienia. Suosittelemme puhdistamaan soundin streilointipyyhkeellä juuri ennen käyttöä ja käyttämään steriiliä liukuvoidetta.

Tuotetiedot:
Pituus: 17,5 cm
Sisääntyönnettävä pituus: 15,5 cm
Halkaisija: 1,2 cm
Paino: 148 grammaa
Tarvitsee 4 mm johdon tai bi-johdon
Yksinapainen

E-Stim Systems valmistaa runsaasti erilaisia elektroseksiin suunnattuja tuotteita. He luottavat teknologiaansa niin paljon, että he myöntävät tuotteilleen elinikäisen takuun. Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@homoware.fi.

Mene tavalliselle nettisivulle