E-Stim Systems:n Black Collection elektrodi, Small

E-Stim Systems:n Black Collection elektrodi, Small
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 129,00 EUR

Tyylikäs ja kiimainen

E-Stim Systems Black Collection sarjan elektroanustapit ovat paranneltu versio valmistajan suositusta Bobble elektrodista. Black Collection elektrodit ovat vain joka kantilta vähän suuremmat, jotta saat hieman enemmän nautintoa.

Black Collection on kaksinapainen elektroseksilelu jossa, kuten muissakin E-Stim Systems:n seksileluissa, vierta kulkee voimakkaana koko seksilelun läpi, toisin kuin monien muiden valmistajien elektrodeissa, joiden kyljet ovat eristetty. Tämän teknisen eroavaisuuden ansiosta voit esim. työntää vain ensimmäisen pallon sisääsi ja naida sen kanssa reikääsi optimaaliseen nautintoon tai työntää koko tappi syvälle sisääsi nauttien edelleen kiimaisesta e-stimulaatiosta.

Black Collection elektroanustappi on valmistettu samasta korkealaatuisesta alumiinista, jota käytetään mm. lentokoneissa, ja se on viimeistelty Satin Finish hionnalla, joka täydentää tuotteen ylellisen ilmeen.

Muista käyttää elektroseksiin suunniteltua liukuvoidetta, jotta voit nauttia elektroseksistä täysillä. Kaapeliliitin tässä anustapissa on 4 mm.

Tuotetiedot:
Pituus: 11,5 cm
Sisääntyönnettävä pituus: 9 cm
Halkaisija: 4,4 cm
Paino: 331 grammaa

E-Stim Systems valmistaa runsaasti erilaisia elektroseksiin suunnattuja tuotteita. He luottavat teknologiaansa niin paljon, että he myöntävät tuotteilleen elinikäisen takuun. Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@homoware.fi.

Mene tavalliselle nettisivulle