E-Stim Systems:n Decimator elektroanustappi

Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 429,00 EUR

E-Stim Systems:n Decimator on valtava elektrostimulaatio anustappi, joka tuhoaa kaiken tieltään. Se on maailman suurin e-stimiin suunniteltu anustappi.

 

Decimator ei todellakaan ole aloittelijan anustappi, vaan sen sisään työntäminen vaatii vuosien valmistautumista. 

 

Kuten kaikissa muissakin E-Stim Systems:n e-stim anustapeissa, virta kulkee sekä laitteen ylä- että alapäästä, luoden luonnollisemman tuntuisen tunteen. Valmistaja ei suosittele käyttämään muiden valmistajien e-stim laitteita, sillä niissä ei ole välttämättä tarpeeksi tehoja, jotta pystyt nauttimaan täysin tämän elektrodin mahdollisuuksista.

 

Decimator anustappi on valmistettu samasta materiaalista kuin lentokoneet ja oikein hoidettuna se kestää vuosikausia. Tuote on helppo purkaa läpikotaista puhdistusta varten. 

 

Pohjan uurteet helppottavat leikkimistä vaikka kädet olisivat liukkarissa. Anustappi painaa massiiviset 3.6 kiloa ja sen pää on pyöristetty helpottamaan sisään työntämistä. Tapin pinta on viimeistelty huolellisesti sileäksi. Decimator tarvitsee 4 mm kaapelit.

Tuotetiedot:
Pituus: 24 cm
Sisääntyönnettävä pituus: 23 cm
Halkaisija: 10 cm
Paino: 3600 grammaa

E-Stim Systems valmistaa runsaasti erilaisia elektroseksiin suunnattuja tuotteita. He luottavat teknologiaansa niin paljon, että he myöntävät tuotteilleen elinikäisen takuun. Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@homoware.fi.

Mene tavalliselle nettisivulle