E-Stim Systems:n ElectroPebble XPE setti

E-Stim Systems:n ElectroPebble XPE setti
E-Stim Systems:n ElectroPebble XPE setti
E-Stim Systems:n ElectroPebble XPE setti
E-Stim Systems:n ElectroPebble XPE setti
E-Stim Systems:n ElectroPebble XPE setti
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 269,00 EUR

Kaksikanavainen elektroseksilaite

ElectroPebble XPE sisältää valtavasti kiimaisia elektroleluja, joilla pääset heti nauttimaan elektrostimulaation laaja-alaisesta maailmasta. Tämä kaiken kattava setti sopiikin hyvin aloittelijoille sekä kokeneille käyttäjille, sillä valikoima ja säätömahdollisuudet ovat erittäin monipuoliset. 

ElectroPebble XPE on viimeisin e-stim laite E-Stim Systemsiltä kundeille jotka haluavat jotain muuta kuin tavallisen e-stim laitteen. ElectroPebble on ergonomisesti muotoiltu istumaan mukavasti käteen ja siihen on pakattu monipuolisia toimintoja kuten kaksi kanavaa, portaaton tehonsäätö, yhdeksän säädettävää ohjelmaa (Pulse, Flo, Split, Bounce, Audio, Milk, Squeeze, Tease ja Torment), sisäänrakennettu mikrofoni sekä kirkas näyttö. Kaksikanavaisuuden ansiosta kahta elektrodia voidaan käyttää samanaikaisesti, jolloin voit nauttia e-stimistä kehon eri osissa. Kummallakin kanavalla on oma portaaton säätö, joten voit nauttia juuri niin kovasta virrasta kuin haluat, ja säätimet on helppo nollata nopeasti, jos virtaa on liikaa. 

Jokainen yhdeksästä ohjelmasta on säädettävissä sopimaan juuri sinun tarpeisiisi ja kiimaan. Ohjelmien vaihtaminen ja tehon säätäminen eivät voisi olla helpompia. 

Sisäänrakennetun mikrofonin avulla voit kokea jotain aivan uutta. Mikrofoni reagoi soittamaasi musiikkiin ja muihin ääniin ja muuttaa sen signaaleiksi jotka tunnet kehollasi. Laitteen näyttö koostuu kirkkaista LED-lampuista, jotka vilkkuvat valitun ohjelman mukaisesti. Näyttö on yksinkertainen ja helppolukuinen. 

ElectroPebble XPE on suunniteltu ja valmistettu Isossa-Britanniassa maan ja EU:n tiukoimpien turvallisuussäännösten mukaisesti. Laitteessa on lisäksi sisäänrakennettuja turvatoimintoja kuten sähkövirranrajoitin. Tuote on CE hyväksytty ja sitä koskee E-Stim Systemsin elinikäinen takuu. 

Laite on kooltaan 116 mm x 77 mm x 38 mm ja painaa 178 g. Mukana tulee: 

  • ElectroPebble laite 
  • 2 x 3,5 mm 2 mm ulostulokaapeleita
  • 4 x itsekiinnittyvää elektroditarraa 
  • PP3 9v paristo 
  • Pari 2 mm kumirenkaita 
  • Keskikokoinen elektromuna 
  • 4 mm yhdistelmäkaapeli 
  • Pikaopas 
  • Käyttöopas 
  • Säilytyssalkku

Tuotetiedot:

E-Stim Systems valmistaa runsaasti erilaisia elektroseksiin suunnattuja tuotteita. He luottavat teknologiaansa niin paljon, että he myöntävät tuotteilleen elinikäisen takuun. Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@homoware.fi.

Mene tavalliselle nettisivulle