E-Stim Systems:n Flange anustappi

Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 83,90 EUR

E-Stim Systems:n yksi ensimmäisistä malleista ja jo klassikoksi muodostunut anustappi, joka on edelleen erittäin suosittu. Tapin pieni pää on helppo työntää sisään ja leveän pohjan ansiosta se ei karkaa liian syvälle. Tappi sopiikin siksi hyvin aloittelijoille, mutta myös kokeneet kundit nauttivat sen suomista sykkeistä.

 

Anustapin leveä pohja toimii myös kontaktipintana, jolloin se kiihottaa reikää myös ulkoa. Anustapissa on elektrodeja sekä tapin ylä- että alaosassa, jolloin se antaa hyvän kosketuspinnan ja luonnollisemman tunteen.

 

Moaner anustappi on valmistettu samasta materiaalista kuin lentokoneet ja oikein hoidettuna se kestää vuosikausia. Tuote on helppo purkaa läpikotaista puhdistusta varten. 

 

Laitteen pohjassa on 4 mm tuloliitin. Anustappi kuuluu E-Stim:n elinikäiseen takuuseen. Lisälaite sopii yhteen E-Stim Systems:n laitteiden kanssa, mutta on yhteensopiva useimpien muidenkin elektrolaitteiden kanssa. Jos olet epävarma yhteensopivuudesta ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@homoware.fi ja me autamme sinua.

 

Pohjan halkaisija on 50 mm, anustapin pää on 20 mm halkaisijaltaan. Kokonaispituus on 100 mm ja tuote painaa 210 grammaa.

Uuden satiinin sileän pinnan ansiosta liukuvoide pysyy paremmin anustapissa.

Tuotetiedot:
Pituus: 10 cm
Sisääntyönnettävä pituus: 9 cm
Halkaisija: 2,5 cm
Paino: 210 grammaa

E-Stim Systems valmistaa runsaasti erilaisia elektroseksiin suunnattuja tuotteita. He luottavat teknologiaansa niin paljon, että he myöntävät tuotteilleen elinikäisen takuun. Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@homoware.fi.

Mene tavalliselle nettisivulle