E-Stim Systems:n Magnum anustappi, Medium

Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 94,90 EUR

Valmistettu teräksestä

E-Stimin Magnus anustappisarja koostuu kaksinapaisista tapeista, jotka ovat huolellisen suunnittelun ja jatkuvan testauksen ansiosta laadukkaimmat ja turvallisimmat e-stimiin suunnitellut seksilelut. 

 

Anustapissa on elektrodeja sekä tapin ylä- että alaosassa, jolloin se antaa hyvän kosketuspinnan ja luonnollisemman tunteen.

 

Magnum anustappi on valmistettu samasta materiaalista kuin lentokoneet ja oikein hoidettuna se kestää vuosikausia. Tuote on helppo purkaa läpikotaista puhdistusta varten. 

 

Anaalitapin pohjassa on renkaita joilla tapin liikuttaminen on helppoa, vaikka sormet ovatkin liukkarissa. 

 

Laitteen pohjassa on 4 mm tuloliitin. Anustappi kuuluu E-Stim:n elinikäiseen takuuseen. Lisälaite sopii yhteen E-Stim Systems:n laitteiden kanssa, mutta on yhteensopiva useimpien muidenkin elektrolaitteiden kanssa. Jos olet epävarma yhteensopivuudesta ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@homoware.fi ja me autamme sinua.

Uuden satiinin sileän pinnan ansiosta liukuvoide pysyy paremmin anustapissa.

Tuotetiedot:
Pituus: 13,5 cm
Sisääntyönnettävä pituus: 11 cm
Halkaisija: 3,7 cm
Paino: 330 grammaa

E-Stim Systems valmistaa runsaasti erilaisia elektroseksiin suunnattuja tuotteita. He luottavat teknologiaansa niin paljon, että he myöntävät tuotteilleen elinikäisen takuun. Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@homoware.fi.

Mene tavalliselle nettisivulle