E-Stim Systems:n elektro anusmuna, Medium

E-Stim Systems:n elektro anusmuna, Medium
E-Stim Systems:n elektro anusmuna, Medium
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 94,90 EUR

Valitse vaihtoehto

E-Stim Systems:n elektro anusmuna, Small
E-Stim Systems:n elektro anusmuna, Medium
E-Stim Systems:n elektro anusmuna, Large

E-Stim Systems:n Electro Egg on kiimainen tapa yhdistää anaali- ja elektroseksin parhaat puolet yhteen kiimaiseen kokonaisuuteen. Anusmunan kaksi peilikirkkaaksi hiottua sileää puolta ovat eristetty toisistaan eristävällä kumirenkaalla, jolloin nautinto on taattu. 

 

Kuten kaikki E-Stim Systems:n tuotteet, myös Electro Egg kuuluu yrityksen elinikäisen takuun piiriin (mukaan lukien kaapeli). 

 

Kiinteästi munaan kytketty kaapeli on 1.5 metriä pitkä ja siinä on standardi 3.5 mm liitin, joka voidaan kytkeä mihin tahansa 3.5 mm elektro seksilaitteeseen. 

 

Elektroseksimunan puhdistaminen on helppoa: se voidaan pestä lämpimällä vedellä ja miedolla phdistusaineella, puhdistupyyhkeillä tai seksilelunpuhdistusaineella, jonka jälkeen tuote kuivataan huolellisesti. Älä käytä syövyttäviä puhdistusaineita, sillä ne saattavat vahingoittaa lelun pintaa. Älä myöskään upota lelua nesteisiin. Varmista että lelu on täysin kuiva ennen varastointia. Elektromunaa ei voida purkaa läpikotaista puhdistusta varten, eikä sitä voida käyttää yhdessä kondomin kanssa. 

 

Käytä elektromunan kanssa vesiliukoista liukuvoidetta, jotta varmistat mukavan sisään työnnön sekä hyvän virranjohtavuuden. Älä käytä silikoni- tai hybridiliukuvoiteita. 

 

Koko-opas:

  • Small: pituus 41 mm, halkaisija 30 mm
  • Medium: pituus 60 mm, halkaisija 38 mm
  • Large: pituus 73 mm, 50 halkaisija mm
Mene tavalliselle nettisivulle