Hankey's Toys Centaur dildo, Large

Hankey's Toys Centaur dildo, Large
Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossa, emmekä pysty antamaan saapumisaikaa.
Hinta 229,00 EUR

Centaur on mielikuvituksekas ja kiimainen dildo, jonka jämäkkä varsi on valmiina täyttämään persereikäsi äärimmilleen. Leveä terska tunkeutuu kiimaisesti perseeseen ja varren herkulliset yksityiskohdat hierovat reikääsi upotessaan vain syvemmälle ja syvemmälle suoleesi. Levenevä varsi takaa tasaisesti kasvavan venytyksen samalla kun terska on jo aikoja sitten läpäissyt toisen reikäsi. Upeat yksityiskohdat, ainutlaatuinen muotoilu ja dildon valtava koko tekevät Centaurista pakkohankinnan perseen venytyksen harrastajille.

Centaur on valmistettu 75% pehmeästä silikonista, jonka kiinteys on yhtäaikaa sopivan jämäkkä ja pehmeä, jotta voit nauttia anaaliseksistä kunnolla. Tätä laadukkaampaa seksilelua on hankala löytää.

Hankey's Toys valmistaa tuhteja korkealaatuisesta silikonista valmistettuja dildoja, jotka venyttävät kiimaisesti persereikää. Silikoni tuntuu samaan aikaan jämäkältä ja pehmeältä, jolloin useat käyttäjät kokevat pystyväntä ottamaan vielä hieman enemmän sisäänsä ja venyttämään reikäänsä vielä enemmän kuin muista materiaaleista valmistettujen seksilelujen kanssa. Materiaali on lisäksi täysin turvallinen pitkässäkin käytössä. Lisäksi se on helppo puhdistaa ja pitää kunnossa. 

Hankey's Toys dildot ovat yhteensopivia Vac-U-Lock seksilelujärjestelmän kanssa, jolloin voit liittää Centaur dildon vaikka harnessiin tai panokoneeseen ja ottaa vastaan kunnon perseen rassaaminen. Kunnon anaalinautinto on taattu Hankey's Toys seksilelujen kanssa, kerta toisensa jälkeen. 

Large:

  • Halkaisija terskan kohdalla 6,1 cm
  • Halkaisija pohjassa 8,5 cm
  • Kokonaispituus 34,9 cm

XXL:

  • Halkaisija terskan kohdalla 7,1 cm
  • Halkaisija pohjassa 8,5 cm
  • Kokonaispituus 40 cm

Huomaa! Hankey's Toys dildot ja seksilelut ovat valmistettu käsin käsin sekoitetusta materialista ja väreistä, joten lopullisten tuotteiden väri ja koko saattaa vaihdella hieman.

Tuotetiedot


Mene tavalliselle nettisivulle