Hump Gear läpinaitava anustappi, musta

Hump Gear läpinaitava anustappi, musta
Hump Gear läpinaitava anustappi, musta
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 52,90 EUR

Nauti perseestä uudella tavalla.

Hump Gear on ensimmäinen anustappi, jota voidaan käyttää samalla kun nait persettä. Täysin uudenlainen muotoilu, sekä tavaramerkiksi muodostunut Silaskin materiaali, mahdollistavat tuotteen käytön pantaessa. Hum Gear mukautuu vastaanottajan anatomian mukaisesti ja pysyy paikallaan suurehkon kohouman ansiosta, joka on lähellä pohjaa. Se toimii ikään kuin ankkurina pitäen lelun sisällä. Huomaa ettei se ole kuitenkaan korvike kondomille ja turvaseksille.

Silaskin on yhdistelmä silikonia ja termoplastista kumia (TRP) ja se tuntuu vastustamattoman pehmeältä. Lisäksi se on erittäin joustavaa, joten se tuntuu mukavalta ja on kestävä kovassakin käytössä. Sisällä olevat juomut hierovat kiimaisesti kalua naidessa. Käytä runsaasti liukkaria sisä- ja ulkopuolella ennen käyttöä.

Anustapin materiaali on noin 1 cm paksua, joten työntäessäsi kalusi sisään tulee siitä yhteensä noin 2 cm paksumpi. Tappi on 13 cm pitkä, mutta koska lelu on erittäin joustava ei haittaa vaikka kalu on tätäkin suurempi. 

Hump Gearia voi käyttää kaikkien liukuvoiteiden kanssa. Pese se huolellisesti miedolla saippualla ja vedellä. Huomaa että materiaali ei kuitenkaan kestä lateksia, joten käytä suojaseksiä harrastaessasi lateksittomia kondomeja.

Mene tavalliselle nettisivulle