Le Wand Loop runkkulelu

Le Wand Loop runkkulelu
Le Wand Loop runkkulelu
Le Wand Loop runkkulelu
Le Wand Loop runkkulelu
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 40,90 EUR

Tehokasta runkkaamista ja edgingiä

Loop on silikonista valmistettu lisäosa Le Wand hierontalaitteeseen, joka on suunniteltu siirtämään laitteen voimakkaan värinän terskaan ja kalun varteen. Näin hieroja muuttuu maailman tehokkaimmaksi runkkuleluksi. Lisäosa kaartuu peniksesi ympärille jämäkästi ja sen kuvioitu sisäpinta siirtää laitteen värinän suoraan kyrpääsi.

Loop runkkulelusta voidaan nauttia ainakin kahdella tavalla. Taivuta silmukan läppä terskasi ympärille, paina sitä kevyesti penistäsi vasten ja valitse Le Wand hierojasta sopiva voimakkuus ja kuvio. Näin laite hieroo kiimaisesti terskaa ja frenulum kiinnikettä (terskan alapuolella). Looppia voidaan käyttää myös kuin perinteistä runkkulelua: levitä suosikki vesipohjaista liukuvoidetta kaluun ja liikuta silmukkaa peniksesi vartta edes takaisin. Monipuolista nautintoa!

Loop on kokonaisuudessaan 7,5 cm pitkä. Ulkohalkaisija on 5,5 cm ja silmukan sisähalkaisija on 3,5 cm. Avoimen rakenteen ansiosta runkkulelu sopii useimmille peniksille ja voimakkaan värinän ansiosta lelun tiukkuus ei ole pääosassa. Loop on valmistettu myrkyttömästä ja lisäaineettomasta silikonista, jonka kanssa tulisi käyttää vesipohjaisia liukuvoiteita.

Mene tavalliselle nettisivulle