Le Wand ladattava hierontasauva, musta

Le Wand ladattava hierontasauva, musta
Le Wand ladattava hierontasauva, musta
Le Wand ladattava hierontasauva, musta
Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossa, emmekä pysty antamaan saapumisaikaa.
Hinta 189,00 EUR

Le Wand on akkukäyttöinen ladattava hierontalaite, joka aiheuttaa kiimaa, nautintoa ja voimakasta hyvänolontunnetta. Laitteessa on 10 selkeästi erottuvaa jyskyttävää värinänopeutta sekä 20 erilaista värinäkuviota, joista löydät juuri sen, josta nautit eniten. Voimakkuuden ja värinäkuvioiden säätäminen on helppoa selkeillä painikkeilla.

Le Wand on omiaan eroottisen alueiden, kuten peniksen ja anuksen, stimuloinnissa ja hieronnassa, sekä edgingissä, jossa penistä kiihotetaan toistuvasti lähes orgasmiin ilman että kundin annetaan laueta. 

Le Wandin virtaviivainen muotoilu suuntaa jyskyttävän värinän kohdennetusti laitteen päähän. Mukana tulevan latausjohdon avulla akku latautuu täyteen noin kolmessa tunnissa ja selkeä merkkivalo kertoo milloin akku on täysi. Yhdestä latauksesta riittää noin kolme tuntia iloa, joten aivan heti ei tarvitse leikistä luopua. Le Wand sopii myös lihasten hierontaan: kokeile kiimaisen seksisession jälkeen vaikka niska- ja hartiahiertontaa, jolloin viet seksin jälkeisen raukean tilan vielä syvemmälle. 

Le Wand vibraattori on 33,5 cm pitkä ja noin 6,2 cm halkaisijaltaan. Hierontapää on valmistettu kehoturvallisesta silikonista, jonka kanssa voidaan käyttää vesipohjaisia liukuvoiteita. Älä käytä Le Wand hierojaa suihkussa tai upota sitä veteen puhdistaessasi, sillä se ei ole vesitiivis. Mukana tulee englanninkielinen ohje. Muista puhdistaa laite huolellisesti seksilelunpuhdistusaineella ennen ja jälkeen käytön. Laitteella on 12 kk takuu valmistusvirheitä vastaan.

Mene tavalliselle nettisivulle