Mister B Butt Plug Dog Tail Harness, Medium

Mister B Butt Plug Dog Tail Harness, Medium
Mister B Butt Plug Dog Tail Harness, Medium
Mister B Butt Plug Dog Tail Harness, Medium
Mister B Butt Plug Dog Tail Harness, Medium
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 159,00 EUR

Valitse vaihtoehto

Mister B Butt Plug Dog Tail Harness, Small
Mister B Butt Plug Dog Tail Harness, Medium
Mister B Butt Plug Dog Tail Harness, Large

Työnnä tappi sisään ja lukitse harness paikoilleen. Kun nautit siitä, että kundisi pitää anustappia tai koiran häntää sisällään, voit varmistaa että seksilelu todellä pystyy hänen sisällään tällä Mister B:n harnessilla. Se on täydellinen seksilelu kun halut olla varma että kundi pitää tappia sisällään niin kauan kuin pystyy (ja sitten vielä vähän lisää). Hän tulee sekä vihaamaan että rakastamaan tätä harnessia.

Mister B:n Butt Plug harness sopii myös niille bottomeille jotka haluvat treenata anusta pitämään tappeja pitkiä aikoja sisällään. Tämän harnessin avulla tappi pysyy tukevasti sisällä ja paikallaan, ilman pelkoa että se lipsahtaa ulos. Voit rentoutua kävelyllä, kaupassa ja ehkä jopa töissä tietäen että salaisuutesi pysyy taatusti sisälläsi eikä pullahda ulos väärällä hetkellä.

Tässä nahkavaljaassa on vielä yksi kiimainen lisä: se on suunniteltu CBX siveyslukon kanssa yhteensopivaksi, joten sinä tai hän voi pysyä lukittuna samalla kun anusta totutetaan kunnon käyttöön. Harnessin kanssa voi pitää CBX6000, CBX3000 tai The Curve mallin siveysvyötä. Harness itsessään voidaan lukita paikalleen neljällä pienellä lukolla (myydään erikseen). Ottamalla sekä etu- että takapuolen kontrollin hallintaansa avaimenkantajalla on todella valtaa. Mikäs olisikaan sitä kiimaisempaa?

Harness on valmistettu tukevasta ja kestävästä mutta pehmeän tuntuisesta satulanahasta, jolloin se tuntuu miellyttävältä päällä pitkässäkin käytössä. Työnnä kyrpäsi läpi 6 cm levyisestä aukosta ja kiinnitä se kahdella soljilla varustetulla vyöllä vyötärönauhaan. Mukana tulee kaksi erilaista pohjaa anustapeille: toiseen voidaan kiinnittää anustappi kiinni kahdella nahkavyöllä ja toisessa puolestaan on aukko häntää varten. Pohjalevy pitää tapit tiukasti sisällä.

Tätä harnessia voidaan käyttää myös strap-on -valjaana, sillä etuosan läpi mahtuu 6 cm halkaisijaltaan oleva dildo.

Saatavilla kolmessa eri koossa:

  • Small: vyötärön tuumakoot 30"-34"
  • Medium: vyötärön tuumakoot 32"-36"
  • Large: vyötärön tuumakoot 34"-38"

 

Mene tavalliselle nettisivulle