Mister B Double Lock ketjullinen käsiraudat, teräs

Mister B Double Lock ketjullinen käsiraudat, teräs
Mister B Double Lock ketjullinen käsiraudat, teräs
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 48,90 EUR

Mister B Double Lock ketjullinen käsirauta on rivo BDSM-seksilelu, jolla niskuroiva orja saadaan laitettua kuriin ja järjestykseen. Tämä käsirauta on klassinen poliisikäsirauta, joiden avulla alistunut kundi todella alistuu Herran tahtoon. 

Orja voidaan niputtaa käsistään yhteen tai lukita esimerkiksi sängyn päätyyn tai lämmityspatteriin kiinni. Hanki kahdet käsiraudat ja vähempiarvoinen voidaan sitoa vaikka vatsaalleen sängylle samalla kun Herra määrää vyöllä iskuja pakaroille. Orja voidaan jättää kahleissa miettimään tekosiaan kunnes Herra keksii jotain muuta rivoa ja orjan mieli murtuu.

Käsiraudat ovat erinomainen tapa tuoda pervoja kinky seksi seksielämään mukaan. Siksi ne ovatkin loistava BDSM-seksilelu heille jotka ovat asiasta kiinnostuneita. Nämä laadukkaat käsiraudat kestävät myös rajumpaa leikkiä, joten kiinnostuksen kasvaessa Mister B:n poliisikäsiraudat pitävät pintansa.

Käsiraudat ovat valmistettu teräksestä, ja mukana tulee kaksi avainta. Käsiraudat ovat säädettävät, joten ne sopivat tiukasti useimmille kundeille. Käsiraudan ketjut sallivat käsien liikkuvan jonkin verran sidottunakin, joten ne ovat saranallisiin rautoihin verrattuna mukavammat päällä pidempään.

Mene tavalliselle nettisivulle