Mister B FIST Sensitive liukuvoide, 200 ml

Mister B FIST Sensitive liukuvoide, 200 ml
Mister B FIST Sensitive liukuvoide, 200 ml
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 26,90 EUR

Valitse vaihtoehto

Mister B FIST Sensitive liukuvoide, 200 ml
Mister B FIST Sensitive liukuvoide, 500 ml

Mister B FIST Sensitive on liukuvoidegeeli joka on suunniteltu erityisesti rajumman anaaliseksin ystäville: kun pidät jättidildoista ja perseen rassauksesta nyrkillä, on Mister B Fist sarjan liukkarit sinua varten.

Mister B FIST Sensitive sopii erityisesti heille, joiden limakalvot ovat eriyisen herkät, jolloin et joudu valitsemaan nautinnon ja hyvinvoinnin väliltä. Ei enää ärtynyttä ihoa tai limakalvoja, ainoastaan 110 %:sta nautintoa.

Sensitive versio on koostumukseltaan samanlainen kuin Mister B FIST Classic liukuvoide, mutta siinä on lisäksi aloe veraa ja E-vitamiinia, joka auttaa suojelemaan ja parantamaan ihoasi, silloinkin kun meno käy villiksi. Toisin kuin useat muut nyrkkinaintiin suunnitellut liukuvoiteet FIST sarjan liukuvoiteet eivät sisällä rasvaa, jolloin niitä voidaan käyttää turvallisesti lateksikäsineiden ja -kondomien kanssa.

Mister B FIST Sensitive liukuvoide tuntuu liukkaalta, sopii allergikoille, ei sisällä hajusteita, on mauton, ei sisällä eläinkunnasta olevia aineksia eikä ole eläimillä testattu. Saatavilla kahdessa eri koossa. 200 ml pakkaus on pakattu pumppupulloon ja 500 ml on isokaulaisessa purkissa. Valitse sopiva koko ylhäältä pudotusvalikosta.


Hybrid lubes, are like a water-based, suitable for all types of condoms and sextoy materials.
Mene tavalliselle nettisivulle