Mister B Hardware Bullet soundi

Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 37,90 EUR

Sounding on ehkä yksi väärin ymmärretyimmistä tavoista nauttia kehosi suomista nautinnoista. Vastoin pelkoja ja ennakkoluuloja, soundingissa nautitaan tunteesta jotka soundit virtsaputkessa tuottavat, eikä se ole kivuliasta. 

Mister B:n Harware soundi sarjan Bullet sondi on valmistettu täysin sileäksi hiotusta nikkelittömästä teräksestä, joka reippaasti liukastettuna liukuu kuin itsestään virtaputkeen. Lisäksi sondi levenee 8 mm aina 12 mm saakka, joten Bullet soundin kanssa voi treenata virtsaputken venytystä entistä suuremmaksi.

Soundatessa tunnet kuinka kalusi jäykistyy teräksisen sauvan ympärille ja kuinka kovalta teräksellä vahvistettu kyrpäsi tuntuu. Bullet sauvan varren pallot hierovat kevyesti virtsaputkeasi, mutta tunnet ne myös kämmentäsi vasten runkatessasi. 

Muista aina puhdistaa soundit, kädet ja penis huolellisesti ennen soundaamista. Käytä ainoastaan steriiliä vesiliukoista liukuvoidetta. Anna soundin painua omalla painollaan sisään, ilman että sitä painetaan väkisin. Yllätyt kuinka paljon virtsaputkeen mahtuukaan!

Mitat:

  • Sisään työnnettävä pituus: 125 mm
  • Kokonaispituus: 180 mm
  • Leveys: 8-12 mm
Mene tavalliselle nettisivulle