Mister B Hardware Dipstick soundi, 8 mm

Mister B Hardware Dipstick soundi, 8 mm
Mister B Hardware Dipstick soundi, 8 mm
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 30,90 EUR

Valitse vaihtoehto

Mister B Hardware Dipstick soundi, 8 mm
Mister B Hardware Dipstick soundi, 10 mm
Mister B Hardware Dipstick soundi, 12 mm

Sounding on ehkä yksi väärin ymmärretyimmistä tavoista nauttia kehosi suomista nautinnoista. Vastoin pelkoja ja ennakkoluuloja, soundingissa nautitaan tunteesta jotka soundit virtsaputkessa tuottavat, eikä se ole kivuliasta. 

Mister B:n Hardware soundi sarjan Dipstick sondi on valmistettu täysin sileäksi hiotusta nikkelittömästä teräksestä, joka reippaasti liukastettuna liukuu kuin itsestään virtsaputkeen. Dipstick sarjasta löytyy kolme eri paksuista soundia: 8, 10 ja 12 mm, joten siitä löytyy sopiva eri tasoisille soundaajille, vaikka Hardware sarja on erityisesti suunniteltu kokeneille käyttäjille.

Soundatessa tunnet kuinka kalusi jäykistyy teräksisen sauvan ympärille ja kuinka kovalta teräksellä vahvistettu kyrpäsi tuntuu. Dipstick sauvan varren kiihotinnystyt hierovat kevyesti virtsaputkeasi, mutta tunnet ne myös kämmentäsi vasten runkatessasi. 

Muista aina puhdistaa soundit, kädet ja penis huolellisesti ennen soundaamista. Käytä ainoastaan steriiliä vesiliukoista liukuvoidetta. Anna soundin painua omalla painollaan sisään, ilman että sitä painetaan väkisin. Yllätyt kuinka paljon virtsaputkeen mahtuukaan!

Mitat:

  • Sisään työnnettävä pituus: 200 mm
  • Kokonaispituus: 240 mm
  • Kolme eri leveyttä: 8, 10 ja 12 mm (valitse omasi ylhäältä pudotusvalikosta)
Mene tavalliselle nettisivulle