Mister B Hardware Hollow Wave penisplugi

Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 22,90 EUR

Sounding on ehkä yksi väärin ymmärretyimmistä tavoista nauttia kehosi suomista nautinnoista. Vastoin pelkoja ja ennakkoluuloja, soundingissa nautitaan tunteesta jotka soundit virtsaputkessa tuottavat, eikä se ole kivuliasta. 

Mister B:n Hardware soundi sarjan Hollow Wave penisplugi on valmistettu täysin sileäksi hiotusta nikkelittömästä teräksestä, joka reippaasti liukastettuna liukuu kuin itsestään virtsaputkeen. Lisäksi plugi levenee 5 mm aina 12,5 mm saakka, joten Hollow Wave soundin kanssa voi treenata virtsaputken venytystä entistä suuremmaksi. Hardware sarja onkin erityisesti suunniteltu kokeneille soundaajille.

Soundatessa tunnet kuinka kalusi jäykistyy teräksisen sauvan ympärille ja kuinka kovalta teräksellä vahvistettu kyrpäsi tuntuu. Hollow Wave sauvan varren pallot hierovat kevyesti virtsaputkeasi, mutta tunnet ne myös kämmentäsi vasten runkatessasi. 

Muista aina puhdistaa soundit, kädet ja penis huolellisesti ennen soundaamista. Käytä ainoastaan steriiliä vesiliukoista liukuvoidetta. Anna soundin painua omalla painollaan sisään, ilman että sitä painetaan väkisin. Yllätyt kuinka paljon virtsaputkeen mahtuukaan!

Mitat:

  • Sisään työnnettävä pituus: 90 mm
  • Kokonaispituus: 108 mm
  • Kapein kohta on 5 mm halkaisijaltaan; kolme ensimmäistä kiihotinnystyä ovat 9 mm ja viimeinen 12,5 mm halkaisijaltaan
Mene tavalliselle nettisivulle