Mister B: Lube Extreme liukuvoide, 100 ml

Mister B: Lube Extreme liukuvoide, 100 ml
Mister B: Lube Extreme liukuvoide, 100 ml
Mister B: Lube Extreme liukuvoide, 100 ml
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 13,90 EUR

Valitse vaihtoehto

Mister B: Lube Extreme liukuvoide, 30 ml
Mister B: Lube Extreme liukuvoide, 100 ml
Mister B: Lube Extreme liukuvoide, 250 ml

vesipohjainen

Mister B:n Lube Extreme vesipohjaiseen liukuvoiteeseen on yleisön pyynnöstä lisätty rentouttavaa ja rauhoittavaa ainesosaa, joka mahdollistaa kivuttoman yhdynnän. Lisäämällä laureth-9:sää (ainesosa joka vastaa neilikkaöljyä) liukuvoiteeseen saadaan kevyesti puuduttava liukuvoide, Mister B Lube Extreme.

Käyttämälla Mister B:n Lube Extremeä yhdynnässä varmistat että erityisesti ensi hetket ovat helpompia, vähemmän intensiivisiä, puuduttavan aineen ansiosta. Vaikka laureth-9 on puuduttava se ei ole kovanluokan turruttaja, jonka ansiosta käyttäjä kuitenkin tuntee mitä takapuolessa tapahtuu, nautttii seksistä sekä täyttymisen tunteesta.

Liukuvoide sopii myös hyvin kundeille jotka laukeavat liian nopeasti tai ennenaikaisesti. Liukkarista on myös kundeille jotka haluavat vain nussia pitkään ja hartaasti, sillä laureth-9 toimii myös laukeamista viivyttävänä aineena.

Mister B:n Lube Extreme on lääkelaatuluokan täyttävä vesipohajainen liukuvoide. Se sopii käytettäväksi kaikkien kondomien kanssa, rasvaton, sametin pehmeää ja erittäin pitkäkestoinen sekä riittoisa. Tuotetta ei ole testattu eläimillä eikä myöskään siinä käytettyjä aineosia. Tuote on dermatologisesti testattu.

Puuduttava aineosa sekoittuu liukuvoiteeseen huonosti. Mister B halusi pitää tuotteen mahdollisimman yksinkertaisena ja välttää turhia kemikaaleja, joten tuotteeseen ei ole lisätty stabilisoivia aineita. Siksi tuotetta tulee ravistaa hyvin ennen käyttöä!

Mister B:n Lube Extremeä on saatavilla kolmessa eri koossa: 30, 100 ja 250 ml. Valitse haluamasi koko pudotusvalikosta.


Water-based lubes are compatible with all types of condoms and sex toy materials.
Mene tavalliselle nettisivulle