Koronavirus pandemia aiheuttaa jonkin verran viivettä toimituksiin. Pahoittelemme tilannetta!

Mister B siirtotatuointi, CumDump

Uutuus
Mister B siirtotatuointi, CumDump
Mister B siirtotatuointi, CumDump
Mister B siirtotatuointi, CumDump
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 7,99 EUR

Ole oman elämäsi spermaämpäri ja siirrä Mister B:n fetissiaiheinen siirtokuva esimerkiksi alaselkään tai pakaran poskeen. Vietä villi viikonloppu fetissibileissä ja palaa töihin kilttinä naapurinpoikana, ilman että joudut selittelemään tatuointia virkistyspäivillä.

Siirrä tarrakuva ihollesi, levitä persettäsi ja näytä kuinka spermanahne BB-kundi oletkaan. 

Oletko joskus nähnyt kimppapornossa bottom-kundeja, joiden tatskat kertovat kuka tämän kohtauksen tähti on? Tämä spermaämpäri voit olla sinä Mister B:n väliaikaisen tatuoinnin avulla. Siirtokuvalla nautit roolistasi BB-kundien spermapankkina ilman että sinun tarvitsee kantaa sitä leimaa koko ajan. Nauti cumdumpina olemisesta silloin kuin se sinulle sopii!

Siirtokuva kestää hikeä ja spermaa ilman että se irtoaa ihosta, joten nauti koko viikonloppu. Siirtokuva on helppo siirtää iholle painamalla tatuointia kostealla liinalla ja pitämällä kuvaa 20 sekuntia paikallaan. Poista paperi ja nauti uudesta väliaikaisesta tatuoinnistasi.

Siirtotatuointi peseytyy pois noin viikossa, mutta se voidaan poistaa nopeasti asetonilla (kynsilakanpoistoaine) tai ruokaöljyllä.

Koko 95x40 mm

Mene tavalliselle nettisivulle