Koronavirus pandemia aiheuttaa jonkin verran viivettä toimituksiin. Pahoittelemme tilannetta!

Mister B:n Glide Extreme liukuvoide, 30 ml

Tarjouksessa
Mister B:n Glide Extreme liukuvoide, 30 ml
Mister B:n Glide Extreme liukuvoide, 30 ml
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Ennen 7,99 EUR
Nyt 6,79 EUR

Valitse vaihtoehto

Mister B:n Glide Extreme liukuvoide, 30 ml
Mister B:n Glide Extreme liukuvoide, 100 ml
Mister B:n Glide Extreme liukuvoide, 250 ml

Silikonipohjainen

Mister B:n Extreme Glide silikonipohjaiseen liukuvoiteeseen on yleisön pyynnöstä lisätty rentouttavaa ja rauhoittavaa ainesosaa, joka mahdollistaa kivuttoman yhdynnän. Lisäämällä laureth-9:ä (ainesosa joka vastaa neilikkaöljyä) liukuvoiteeseen saadaan kevyesti puuduttava liukuvoide, Mister B Extreme.

 

Käyttämälla Mister B:n Glide Extremeä yhdynnässä varmistat että erityisesti ensi hetket ovat helpompia, vähemmän intensiivisiä, puuduttavan aineen ansiosta. Vaikka laureth-9 on puuduttava se ei ole kovanluokan turruttaja, jonka ansiosta käyttäjä kuitenkin tuntee mitä takapuolessa tapahtuu, nautttii seksistä sekä täyttymisen tunteesta.

 

Liukuvoide sopii myös hyvin kundeille jotka laukeavat liian nopeasti tai ennenaikaisesti. Liukkarista on myös kundeille jotka haluavat vain nussia pitkään ja hartaasti, sillä laureth-9 toimii myös laukeamista viivyttävänä aineena.

 

Mister B:n Glide Extreme on lääkelaatuluokan täyttävä silikonipohajainen liukuvoide. Se sopii käytettäväksi kaikkien kondomien kanssa, rasvaton, sametin pehmeää ja erittäin pitkäkestoinen sekä riittoisa. Tuotetta ei ole testattu eläimillä eikä myöskään siinä käytettyjä aineosia. Tuote on dermatologisesti testattu.

 

Puuduttava aineosa sekoittuu liukuvoiteeseen huonosti. Mister B halusi pitää tuotteen mahdollisimman yksinkertaisena ja välttää turhia kemikaaleja, joten tuotteeseen ei ole lisätty stabilisoivia aineita. Siksi tuotetta tulee ravistaa hyvin ennen käyttöä!

 

Mister B:n Glide Extremeä on saatavilla kolmessa eri koossa: 30, 100 ja 250 ml. Valitse haluamasi koko pudotusvalikosta.


Silicone-based lubes are compatible with condoms but not always suitable for sextoys. If your toys are made og medical grade silicone, TPR, vinyl or PVC you're good to go.
Mene tavalliselle nettisivulle