Mr. B URBAN Torremolinos uimahousut musta/harmaa, X-Large

Mr. B URBAN Torremolinos uimahousut musta/harmaa, X-Large
Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossa, emmekä pysty antamaan saapumisaikaa.
Hinta 56,90 EUR

Anna muiden rantaleijonien ihailla takamustasi ja etumustasi näissä seksikkäissä Mister B Urban Torremolinos uimahousuissa. Tyylikkäät musta-harmaat, hyvinistuvat uikkarit eivät ainoastaan jätä vähän mielikuvituksen varaan, vaan korostavat entisestään parhaita puoliasi. Näissä simmareissa on Mister B:n push-up etupussi, joka luo päät kääntävän etumuksen. Erotu eduksesi joukosta tänä kesänä rannalla, vaahtobileissä ja altaalla!

Pue päällesi nämä pienet ja seksikkäät Torremolinos uimahousut, ja anna näiden uikkareiden paljastaa lähes kaikki, aivan kuin olisit alasti. Kaikki rannan kundit kuolaavat perääsi. Halusit sitten bilettää ranta- tai allasbileissä, vaahtobileissä tai ihan vaan uida on Mister B:n simmarit paras valinta. Ne istuvat mukavasti ja korostavat parhaita ominaisuuksiasi saaden kundit tappelemaan siitä kuka saa levittää aurinkorasvaa selkääsi.

Mister B uimahousut ovat poikkeuksellisen hyvin suunniteltuja ja niissä on monia loistavia ominaisuuksia. Push-up etumus korostaa miehuuttasi. Uikkareissa on joustava kiristysnauha ja ne on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä kankaasta (80% ployesteri/20 elastaani). Uimahousut istuvat ihonmyötäisesti ja mukavasti. Musta-harmaa väriyhdistelmä näyttää hyvältä mitä tahansa ihonväriä vasten ja sopii yhteen kaikkien ranta-asusteidesi kanssa. Tyylikäs Mister B:n logo vyötärössä viimeistelee uikkareiden seksikkään ilmeen.

Koko-opas:

Koko Vyötärö
Small: 66,0 - 76,0 cm
Medium: 76,0 - 81,5 cm
Large: 81,5 - 86,5 cm
X-Large: 86,5 - 94,0 cm
XX-Large: 94,00 - 110 cm

 

Mene tavalliselle nettisivulle