Oxballs Pit-Bull Dildo

Oxballs Pit-Bull Dildo
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 139,00 EUR

Kiimainen dildo anaaliseksiin

Pit-Bull on reipashenkiseen anaaliseksiin suunniteltu rivo seksilelu, joka on valmistettu 100% puhtaasta premiumsilikonista. Materiaalin ansiosta se tuntuu pehmeältä ja muotoutuvalta, mutta tarpeeksi jäntevältä, jotta se on helppo työntää syvälle sisään. Upea fiilis kaiken kaikkiaan!

Pit-Bull dildon ainutlaatuinen muotoilu takaa kiimaisen nautinnon. Keskiosan paksunema hieroo ensin peräaukkoa ja dildon upotessa syvemmälle avaa se reikääsi sisältä käsin. Muotoilunsa ansiosta Pit-Bull on suosittu myös puppy playssa sekä muissa eläimellisissä fantasioissa.

Pit-Bull tekopeniksen paksuus kasvaa pikkuhiljaa vartta pitkin. Materiaali tuntuu ihana pehmeältä, joten dildoa voidaan käyttää aika villisti jopa vähilläkin lämmittelyillä. Lisäksi yksityiskohtaisesti valetuista kiveksistä saa tukevan otteen, kun persekiima iskee ja haluat kunnolla sisään.

Tuotemitat:

  • Kokonaispituus 24 cm
  • Sisään työnnettävä pituus 20 cm
  • Pienin halkaisija 4,3 cm
  • Suurin halkaisija 6,3 cm

Platinumsilikonin ansiosta Pit-Bull dildo kestää kaikkia liukuvoiteita, jopa rasva- ja öljypohjaisia (huom! Criscon ystävät!). Kuitenkaan silikonipohjaisia liukkareita ei suositella, sillä ne jämähtävät materiaaliin ja niiden poispeseminen on työlästä.

Seksileluja puhdistaessa suosittelemme mietoa tuoksutonta antibakteerista puhdistusainetta. Pit-Bull kestää myös pesun astianpesukoneessa!

Mene tavalliselle nettisivulle