Oxballs Rosebud ankkurianustappi, 1 - Small

Oxballs Rosebud ankkurianustappi, 1 - Small
Oxballs Rosebud ankkurianustappi, 1 - Small
Oxballs Rosebud ankkurianustappi, 1 - Small
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 129,00 EUR

Rosebud on Oxballs:n kiimainen anustappi, joka puhkeaa kukkaan tai ankkuroituu kun se on työnnetty anukseen. Tappi on valmistettu korkealaatuisesta silikonista ja sen ansiosta se tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä, mutta on tarpeeksi jämäkkä auetakseen sisälläsi. 

 

Työntääksesi tapin sisään, taita lavat yhteen ja työnnä hitaasti sisään. Heti kun tappi liukuu sulkijalihaksen toiselle puolelle leviävät lavat jälleen ja tappi "ankkuroituu" sisääsi. Rosebud on suunniteltu aukeamaan anuksessa, jopa silloin kun reikä on tiukka. Anustappi on kaikesta huolimatta helppo poistaa. 

 

Voit käyttää mitä tahansa liukuvoidetta Rosebud anustapin kanssa, sillä se sietää vesi- ja silikonipohjaisten liukkareiden lisäksi myös hybridi- ja rasvapohjaisia. Anustappi on helppo puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla, tai seksilelunpuhdistusaineella.

 

Valitse haluamasi koko ylhäältä pudotusvalikosta:

  • Rosebud-1 (small): On suljettuna noin biljardipallon kokoinen, joten se sopii hyvin kundeille jotka treenaavat isoja seksileluja varten. Kokonaispituus on 11,5 cm, josta sisään työnnettävissä on 10,1 cm. Tapin pienin ympärysmitta on 10,8 cm, taitettuna 20,8 cm ja auenneena 24,1 cm. Tuote painaa 240 g.
  • Rosebud-2 (large): On suljettuna noin pesäpallon kokoinen ja tuntuu sisällä miehen nyrkiltä. Kokonaispituus on 13,3 cm, josta sisään työnnettävissä on 11,4 cm. Tapin pienin ympärysmitta on 12,7 cm, taitettuna 24,3 cm ja auenneena 28 cm. Tuotte painaa 384 g.

TuotetiedotMateriaali: Korkealaatuinen silikoni


Mene tavalliselle nettisivulle