Piss Off kuseva dildo, Ruiskuttava kyrpä

Piss Off kuseva dildo, Ruiskuttava kyrpä
Piss Off kuseva dildo, Ruiskuttava kyrpä
Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossa, emmekä pysty antamaan saapumisaikaa.
Hinta 80,90 EUR

Valmistaudu kusileikkeihin! Piss Off dildo on suunniteltu näyttämään ja tuntumaan aivan aidolta kyrvältä, joka pystyy myös kusemaan käskystä sisääsi mukana tulevalla 60 ml ruiskulla ja letkulla dildon kautta. 

Tämä dildo laskee sisääsi juuri sitä nestettä, mitä reikäsi himoitsee. Kusta, liukkaria, maitoa... Piss Off tekokyrpä sopii hyvin myös fistaajille perseen liukastamiseen syvältä. Kokeile myös sperman näköistä liukkaria ja kuvittele kuinka perseesi täyttyy tuntemattomien kundien mällillä. Tämä tekokyrpä on myös turvallinen ja eroottinen tapa nauttia kusileikeistä perseeseen.

Kaiken lisäksi tämä tekokalu on Vac-U-Lock ja Hung System järjestelmien kanssa yhteensopiva, joten se sopii yhteen meillä myytyjen dildo valjaiden ja panokoneiden kanssa.

Käytä vesipohjaisia tai hybridiliukkareita Piss Off dildon kanssa. Seksilelu on valmistettu FirmSkyn materiaalista, joka on kehoystävällinen eikä se sisällä ftalaatteja.

Puhdista tuote miedolla antibakteerisella pesuaineella sekä muista huuhdella letku ja ruisku huolella heti käytön jälkeen.

Tuotetiedot
Pituus: 25 cm
Syötettävä pituus: 20 cm
Halkaisija: 4,6 cm


Imukupilla: Kyllä

Mene tavalliselle nettisivulle