Slam Dunk liukuvoide, 237ml

Slam Dunk liukuvoide, 237ml
Slam Dunk liukuvoide, 237ml
Slam Dunk liukuvoide, 237ml
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 32,90 EUR

Valitse vaihtoehto

Slam Dunk liukuvoide, 237ml
Slam Dunk liukuvoide, 473ml
Slam Dunk liukuvoide, 737ml

Yhdistelmäliukkari nyrkkinaintiin

Tässä on mahdollisesti paras liukuvoide rajuun rassaamiseen ja fistaamiseen. Slam Dunk liukuvoide on yhdistelmä J-Lubea, Criscoa sekä neilikkaöljyä ja onkin parhaimmillaan nyrkkinainnissa. Neilikkaöljy puuduttaa lievästi peräaukkoa, jolloin nyrkkinainti helpottuu ja voit paremmin keskittyä perseenvenyttämisen maailmaan. 

Tuhti, rasvainen koostumus sulaa kehonlämmön vaikutuksesta liukkaaksi ja riittoisaksi voiteeksi, jolla rajukin fistaaminen on mahdollista. 

Slam Dunk sopii käytettäväksi useimpien seksilelujen kanssa, rasvapohjaisuutensa johdosta se ei sovellu käytettäväksi tavallisten lateksikondomien kanssa. 

Jos Slam Dunk ei ole sinulle tuttu entuudestaan, kokeile ensin pientä 237 ml pakkausta. Uskomme että olet koukussa tähän liukkariin heti kun Slam Dunk liukastaa persereikäsi tavalla jota et ole aiemmin kokenut.


Oil-based lubes are almost not compatible with any toys, except from 2nd generation version of vinyl and mixed silicone blends like PFblend, Hankeys Toys, Topped Toys and Oxballs. Oil-based lube are NOT compatible with latex condoms, UR3/Ultraskyn, rubber etc.
Mene tavalliselle nettisivulle