Hankey's Toys Thor's Hammer dildo

Uutuus
Hankey's Toys Thor's Hammer dildo
Hankey's Toys Thor's Hammer dildo
Hankey's Toys Thor's Hammer dildo
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 269,00 EUR

Thor's Hammer dildon nimi on napattu Pohjoismaisesta mytologiasta, ja aikamoinen leka tämä jättidildo onkin. Tarun mukaan Thorin vasara oli yksi voimakkaimmista aseista siihen aikaan, joka pystyi tuhoamaan kaiken jäntevällä varrellaan ja voimakkaalla päällään.

Tunne ukkosmyrskyn voima kun tämä "vasara" takoo persereikääsi avoimeksi ja löysäksi, samalla antautuen kiimaisen pohjoismaisen jumalan Thorin armoille.

Hankey's Toys valmistaa tuhteja korkealaatuisesta silikonista valmistettuja dildoja, jotka venyttävät kiimaisesti persereikää. Silikoni tuntuu samaan aikaan jämäkältä ja pehmeältä, jolloin useat käyttäjät kokevat pystyväntä ottamaan vielä hieman enemmän sisäänsä ja venyttämään reikäänsä vielä enemmän kuin muista materiaaleista valmistettujen seksilelujen kanssa. Kunnon anaalinautinto on taattu Hankey's Toys seksilelujen kanssa, kerta toisensa jälkeen.

Huomaa! Hankey's Toys dildot ja seksilelut ovat valmistettu käsin käsin sekoitetusta materialista ja väreistä, joten lopullisten tuotteiden väri ja koko saattaa vaihdella hieman.

Thor's Hammer dildoa on saatavilla yhdessä koossa:

  • Halkaisija terskan kohdalla 7,3 cm
  • Halkaisija pohjassa 7,7 cm
  • Kokonaispituus 34,9 cm

Tuotetiedot


Mene tavalliselle nettisivulle