Topped Toys Chute anustappi, 75 - puna-musta

Topped Toys Chute anustappi, 75 - puna-musta
Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 119,00 EUR

Oletko tuntenut epämiellyttävää paineentunnetta sisällä työnnettyäsi anustapin sisään? Chute anustappi voi olla ratkaisu siihen, sillä tämän ovaalinmuotoisen anustapin sivuissa on pitkittäiset urat, jotka päästävät ilman poistumaan sisältä eikä ikävää tunnetta pääse syntymään.

Urista on paljon muutakin iloa! Niistä voidaan valuttaa liukkaria sisään ja kusta samalla kun tappi on sisällä. Vain mielikuvitus on rajana kun keksit Chute anaalitapille rietasta käyttöä.

Tapin ovaalimuoto takaa ihanan täyttyneisyyden tunteen, mutta verrattain kapean muodon ansiosta, Chute anaalitappia on helppi liikuttaa sisään ja ulos. Lisäksi tappia voi huoletta pitää myös pitkiä aikoja sisällä, kun haluat nauttia täydestä fiiliksestä ja perseen venytyksestä pitkään.

The Chute on kiimainen taipuisa ja joustava pitkä anustappi, jolla voit venyttää reikääsi suuremmaksi turvallisemmin, helpommin ja nopeammin myös syvältä. Homowarella on myynnissä kahta eri kokoa, joten löydät varmasti itsellesi sopivan koon sekä treenin edetessä uuden kiimaisen haasteen, jolla avaat reikääsi kiimaisesti lisää.

Suosittelemme käyttämään vesi- tai rasvapohjaista liukuvoidetta tai hybridiliukkaria nauttiessasi Topped Toysin kiimaisista seksileluista. Myös silikonipohjaista liukkaria voidaan käyttää, mutta sen puhdistaminen on työlästä.

Chute 75

  • Suurin halkaisija 6,1 cm
  • Kaulan halkaisija 2,8 cm
  • Sisääntyönnettävä pituus 14,6 cm

Chute 85

  • Suurin halkaisija 6,9 cm
  • Kaulan halkaisija 4,2 cm
  • Sisääntyönnettävä pituus 14,6 cm
Mene tavalliselle nettisivulle