Topped Toys Juicer 105 dildo, punamusta

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossa, emmekä pysty antamaan saapumisaikaa.
Hinta 299,00 EUR

Valmistaudu matkalle aivan uudenlaiseen nautintoon, kun Topped Toysin Juicer dildo täyttää suoltasi syvältä ja paksu pohjaa venyttää reikääsi. Jättidildon pinta on vakosamettia muistuttava pinta kiertää vartta ja saa aikaan jumalaista nautintoa syvälle suolessasi. Tällaista fiilistä eivät muut vastaavanlaiset dildot saa aikaan.

Tulet ihastumaan Juicer 105:n vastapäivään pyörivää spriaalikuviota, joka tuottaa nautintoa joka kerta kun käännät tätä lonkerodildoa sisälläsi. Aivan kuten mehupuristin vaivaa ja hieroo poikapilluasi ilman armoa. Lisäksi vakopinta kuljettaa liukkaria syvälle reikää, toisin kuin sileäpintaiset seksilelut. Tekstuurin ansiosta dildo pysyy paikallaan ja auttaa sinua pysymään tavoitteessasi avata reikäsi syvältä ja läheltä reikää.

Juicer 105 dildo avaa toisen reikäsi hellästi pyöristetyllä kärjellä. Lisäksi dildo paksunee hyvin loivasti, joten voit mukavasti venyttää toista reikää ihan rauhassa. Sen jälkeen ruuvia muistuttava muotoilu jauhaa reikän levälleen kiertyen syvemmälle ja syvemmälle lähes itsestään. Kun dildo on porautunut kokonaan syvälle reikääsi, lukittuu se paikoilleen. Toisin kuin muut vastaavanlaiset seksilelut Juicer 105 uniikki epäsymmetrinen muotoilu saa aikaan tunteen siitä, että dildo lipsahtaa reiästäsi ulos, jollon automaattisesti kiristät reikääsi. Näin Juicer porautuu vielä hiukan syvemmälle suoleesi. Se on poikkeuksellisen kiimainen tunne, joka tekeekin tästä pehmeästä ja taipuisasta dildosta erinomaisen seksilelun pitkäaikaiseen käyttöön, venyttäen molempia reikiä kunnolla.

Mitat:

  • Suurin halkaisija 8,4 cm
  • Kärjen halkaisija 2 cm
  • Kaulan halkaisija 6,4 cm
  • Sisääntyönnettävä pituus 7 cm

Mene tavalliselle nettisivulle