Topped Toys Lotus 100 anustappi, punamusta

Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 139,00 EUR

Tässä on jälleen uskomattoman hyväntuntuinen anustappi Topped Toylta, joka on valmistettu pehmeästä mutta jäntevästä materiaalista.

Koska Lotus 100 anaalitapin materiaali on niin muotoutuvaa, pystyt ottamaan sisään enemmän kuin vastaavankokoisilla muiden valmistajan seksileluilla. Materiaalin luonnollisen tunteen ansiosta nautit anaaliseksistä ja anusken täyttymisestä täysillä.

Lotus 100 on anustappi, jonka kaareva kärki osuu nautinnollisesti eturauhaseen. Seksilelun keskikohdassa on puolikaaren muotoinen uloke, joka tarjoaa pienen nautinnollisen haasteen reiällesi, ennen kuin anaalitappi on uponnut kaulaansa myöden reikääsi. Vastakkaiselta puolelta anustappi on hieman uurrettu tavalla, joka vain lisää nautintoa.

Lotus 100 on anaalitappi, joka tuntuu pehmeältä ja jonka ansioista voit turvallisesti, helposti ja nopeasti venyttää reikääsi. Näin voit tulevaisuudessa ottaa sisääsi vielä isompaa.

Suosittelemme käyttämääm vesi- tai rasvapohjaisia sekä hybridiliukkareita Topped Toysin dildojen ja anustappien kanssa. Voit halutessasi käyttää myös silikoniliukuvoidetta, mutta sen puhdistaminen sarjan leluista on vaikeaa.

Tuotemitat:

  • Suurin halkaisija 8,1 cm
  • Kaulan halkaisija 5,3 cm
  • Sisään työnnettävä pituus 12,7 cm.

Mene tavalliselle nettisivulle