Topped Toys Pegasus dildo, 105 - musta/punainen

Varastossa- Lähetämme tilauksen samana arkipäivänä, jos tilaus jätetään ennen klo 19:00.
Hinta 239,00 EUR

Levitä reikääsi joka suunnassa

Uppoudu tämän tuhdin oriin tarjoamiin mahdollisuuksiin tai oikeammin anna Pegasuksen paksun fantasiadildon upota sentti kerrallaan syvälle sisääsi venyttäen ja täyttäen anuksesi. Täyttymyksen ja venytyksen tunne on upea, varsinkin kun dildon mittava varsi kutkuttelee toista reikää ja nautintoa, jota kokee vain saadessaan dildon sen läpi. Dildon yli 30 cm pitkä varsi ja varren keskellä oleva kiihotinrengas hierovat reikää niin rajusti tai kevyesti kuin haluat. Lisäksi paksuneva varsi treenaa reikääsi samalla kun kärki täyttää syvältä. Kun Pegasus viimein otetaan sisältä pois, tunnet itsesi ontoksi, venytetyksi, käytetyksi ja löysäksi. Ja haluat lisää!

Käytettiin Pegasus jättidildoa sitten omin käsin, strap-onin tai Vac-U-Lock yhteensopivan panokoneen kanssa tämä orhi takaa elämäsi ratsastusreissun, josta perseesi ei toivu ihan hetkessä.

Suosittelemme käyttämään vesi- tai rasvapohjaista liukuvoidetta tai hybridiliukkaria nauttiessasi Topped Toysin kiimaisista seksileluista. Myös silikonipohjaista liukkaria voidaan käyttää, mutta sen puhdistaminen on työlästä.

Pegasus 105

Suurin halkaisija: 8.4 cm
Halkaisija päässä: 6.4 cm
Sisään työnnettävä pituus: 30.4 cm

Mene tavalliselle nettisivulle